KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

sorbitānlaurāts

Posted on 02/08/2020 by KoNozime.lv

“sorbitānlaurāts” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa, emulgators, izmanto kosmētiskajos krēmos un losjonos, arī pārtikā, tiek atzīts par nekaitīgu, var izraisīt kontakta nātreni.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← sorbi
sorbitānleāts →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv