KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

sorbitānleāts

Posted on 02/08/2020 by KoNozime.lv

“sorbitānleāts” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa, emulgators, plastificētājs, izmanto kosmētikā, acu dekoratīvajā kosmētikā, atzīts par nekaitīgu, var izraisīt kontakta nātreni un alerģiskas reakcijas.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← sorbitānlaurāts
sorbitānpalmiāts →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv