KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

izopropanolamīns

Posted on 31/07/202031/07/2020 by KoNozime.lv

“izopropanolamīns” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa, pH regulētājs, šķīdinātājs, izmanto kosmētiskajos krēmos, arī insekticīdos, var radīt spēcīgu ādas un acu kairinājumus, var radīt kontakta alerģiju un dermatītu, var veidot nitrozamīnus.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← izoprocess
izopropanols →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv