KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

izostearilneopentanoāts

Posted on 31/07/202031/07/2020 by KoNozime.lv

“izostearilneopentanoāts” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa (var būt dzīvnieku izcelsmes), mīkstinātājs, lieto kā acu dekoratīvo kosmētiku, tonālo krēmu, tiek uzskatīts par nekaitīgu lietošanai kosmētikā, var veicināt piņņu veidošanos.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← izostāzija
izostearilpalmiāts →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv