KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

izopropillanolāts

Posted on 31/07/202031/07/2020 by KoNozime.lv

“izopropillanolāts” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa (dzīvnieku izcelsmes), lubrikants, mīkstinātājs, izmanto kosmētikā, ādas krēmos, lūpu krāsās, var izraisīt ādas sensibilizāciju, nekaitīgums vēl tiek pārbaudīts.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← izopropilizostearāts
izopropillinoleāts →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv