KoNozime.lv

  • Sākums
  • Vārdi
  • Kā tas strādā?
  • Par mums
  • Kontakti

izopropillinoleāts

Posted on 31/07/202031/07/2020 by KoNozime.lv

“izopropillinoleāts” nozīmē: Kosmētikas sastāvdaļa (var būt ģenētiski modificēts), mīkstinātājs, izmanto kā ādas kondicionētāju, atzīts, ka nav pietiekami daudz datu, lai varētu pamatot tā lietošanas nekaitīgumu kosmētikā.

Avots: Tēzaurs

Post navigation

← izopropillanolāts
izopropilmiristāts →
  • Noteikumi
  • Sīkdatnes
  • Lapas karte
  • Kā tas strādā?
© 2025 KoNozime.lv